Находчиви потребители на по-стари iPhone устройства намериха начин да ускорят

...
Находчиви потребители на по-стари iPhone устройства намериха начин да ускорят
Коментари Харесай

Откриха „трикче” за ускоряване на iPhone


Находчиви консуматори на по-стари iPhone устройства откриха метод да ускорят работата им
(снимка: CC0 Public Domain)

Неотдавна Apple трябваше да отбива офанзиви от възмутени консуматори, които научиха, че компанията забавя по-старите iPhone устройства , с цел да спести живота на батерията. Стигна се даже до правосъдни каузи, които Apple загуби в някои страни. Но това отвори малка врата за всеки, който желае да форсира своя iPhone.

Трикът за ускорение на iPhone е открит от китайски консуматори. И по този начин, с цел да накарате смарт телефона на Apple да работи по-бързо, задоволително е да измененията географския район на… Франция, заяви.

Факт е, че във Франция абсурдът със забавянето на работата на iPhone беше по-широко публикуван, в сравнение с в други страни като Китай. Франция санкции Apple, тъй като счете за незаслужено.

Днешните литиеви акумулатори са проектирани за несъмнено количество цикли на зареждане, преди да стартират да се утежняват във връзка с потенциала или способността да обезпечат пиков ток. Този елементарен факт докара до същински скандал, когато Apple призна, че пиковата продуктивност на iPhone със остарели или по-слаби акумулатори ще пострада.
още по тематиката
Системата за ръководство на продуктивността в iOS прави по този начин, че откакто батерията на iPhone 6 или 7, да вземем за пример, остарее задоволително, смарт телефоните стават малко по-бавни и по-малко дружелюбни, в случай че не ги отворите и не промените батерията с чисто нова.

С смяната на района на устройството се деактивира въпросната система за ръководство на продуктивността, което от своя страна ще повлияе позитивно на работата на по-старите iPhone модели. Това не е просто субективно чувство, защото потребителите съпоставят продуктивността преди и след смяната на района и виждат по-високи цифри.

Разбира се, няма разлика в продуктивността на по-новите телефони на Apple като, чиито акумулатори към момента са в съвършено положение и не би трябвало да бъдат блокирани по никаква причина.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР