Находчиви българи му намериха цаката как да реагират на наглостта

...
Находчиви българи му намериха цаката как да реагират на наглостта
Коментари Харесай

Ноу-хау срещу наглостта на монополистите!

Находчиви българи му откриха цаката по какъв начин да реагират на наглостта на монополистите – сдруженията, /не/доставящи вода и ток на ползвателите, които заплащат скъпо и прескъпо за въпросните „ услуги ”. Цените им се покачват, само че качеството на доставките на водата, и на тока като че ли правопропорционално пада.

Пуснаха водата на половината поданици в ямболското село, където мъж нахлу по халат да се окъпе, да си измие зъбите, въобще да си направи тоалета в локалното „ В и К ” в Болярово, тъй като в селото му цяла седмица нямали вода.

Какво ли щеше да стане,

в случай че цялото село проведено бяха нахлули в постройката на доставчика, с цел да разгласят, че ще живеят там, до момента в който им пуснат водата?

А в случай че по този ексцентричен метод подхващат борба с монополиста във всичките над 450 селища в България, които страдат от неприятно водоснабдяване години наред, какво ли ще е държанието на компаниите?



Преди сеира с безводието в ямболско, наскоро ощетен консуматор пък отиде да си сготви в енергото в Силистра, тъй като в селото му – Калипетрово постоянно ги цакали с тока. Любопитно е дали ще не престават да го вършат, в случай че в офисите им нахлуят всеобщо прецаканите?

Да напомням ли, че напълно неотдавна, когато първият сняг още веднъж „ изненада ” всички служби и службици, над половин милион наши сънародници останаха без ток, а някои и без вода дни наред – тук-там и цяла седмица.

Напоследък все по-често мнозина се питат

за какво самоуправството да е нездравословно, щом ръководството в нито една сфера не работи в интерес на хората?

Наистина за какво?

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР