Нахлуването на Русия в Украйна на практика е спряло цялата

...
Нахлуването на Русия в Украйна на практика е спряло цялата
Коментари Харесай

Си Ен Ен: Русия е спряла цялата морска търговия на Украйна

Нахлуването на Русия в Украйна на процедура е спряло цялата морска търговия в украинските пристанища съгласно новоразсекретени американски разследващи данни, представени от Си Ен Ен. Телевизията акцентира, че морската обсада прекъсва сериозно значимия за Украйна експорт на храни и основава заплаха от световна продоволствена рецесия.

През миналите три месеца от началото на нападението на 24 февруари, Русия е открила „ ефикасна обсада “ в северната третина на Черно море, съгласно американски чиновник, който е дал на новинарския телевизионнен канал разкрита карта на района.

На картата е оценен броят на корабите, влизащи и излизащи от украинските пристанища преди и след началото на войната. Той демонстрира съвсем цялостен спад на комерсиалния трафик към пристанищата в Черно и Азовско море. Друга карта демонстрира настояща визуализация на гъстотата на съветските бойни кораби, струпани в Черно море край крайбрежията на Украйна.

„ Ефектът от дейностите на Русия не може да бъде недооценен, защото морският експорт на Украйна е жизненоважен за световната продоволствена сигурност “, е споделил американският чиновник, повтаряйки необятно споделената прогноза на западни анализатори и държавни чиновници.

Украйна обезпечава към 10 на 100 от международния експорт на пшеница, означи служителят, по-голямата част от които излизат от страната от черноморските пристанища. Преди войната Украйна е била четвъртият по величина експортьор на царевица и петият по величина експортьор на пшеница в света, съгласно Държавния департамент на Съединени американски щати. Почти 30 % от международната търговия с пшеница е идвала единствено от Русия и Украйна. Световната продоволствена стратегия на Организация на обединените нации купува към половината от пшеницата си от Украйна всяка година и предизвести за тежки последствия, в случай че украинските пристанища не бъдат отворени.

Миналата седмица Си Ен Ен заяви, че Съединени американски щати и съдружниците им водят диалози за това по какъв начин безвредно да разработят направления за превозване на зърно от Украйна на фона на опасенията за световните доставки на храни. В понеделник Си Ен Ен разгласява нови сателитни фотоси, които съгласно нея наподобява, че удостоверяват изказванията на Украйна, че Русия краде зърно от хранилища в завладените от нея украински търговски пристанища.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР