Нахалният“ младеж, който падна в River Soar, е наречен Xielo

...
Нахалният“ младеж, който падна в River Soar, е наречен Xielo
Коментари Харесай

Leicester River Soar търсене: Момче, което падна във вода, наречено Xielo Maruziva - издирването навлиза в четвъртия ден

„ Нахалният “ юноша, който падна в River Soar, е наименуван Xielo Maruziva, до момента в който полицията продължава да търси тялото му.

Днес полицията на Leciestershire назова младото момче Xielo Maruziva. Масово търсене на Xielo беше стартирано в неделя след известия, че е паднал в реката в региона на Aylestone Meadows, покрай Marsden Lane.

Майката на Xielo сподели в изказване, оповестено от полицията: „ Xielo е нагъл, занимателно, отзивчиво, мъдро, грижовно и без значение малко момче. Той в никакъв случай не пропуща да ме накара да се дръзвам или да се усмихна и постоянно обича гушкането и целувките.

„ Xielo обича да си играе с играчките си и да гледа анимационни филми, в това число Bino и Fino. Аз, татко му и цялото семейство сме толкоз съкрушени от случилото се. Благодарим на всички, които ни подкрепяха и ни помагаха през това време. Ние сме извънредно признателни за това.

„ Всичко, което желаеме, е Xielo да бъде открит допустимо най-скоро. Благодаря ви. “

Бащата на Xielo добави: „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР