Нахална проститутка превзе квартална градинка и си спретна в нея

...
Нахална проститутка превзе квартална градинка и си спретна в нея
Коментари Харесай

Потрес! Пловдивска жрица си направи „офис“ за любов пред блок

Нахална продажница завладя квартална градинка и си спретна в нея нещо като работен офис. Жрицата на любовта се е обзавела с маса и столчета, а от няколко дни отнякъде е домъкнала и остарял матрак, който е проснала под прозорците на прилежащите кооперации.
В последно време тук нощем е пъкъл, оплакаха се пред „ Марица “ хората, живеещи край пресечката на улиците „ Хан Кардам “ и „ Сатурн “ в региона против Централна гара. В нощта против неделя „ професионалните “ осъществявания на дамата стихнали едвам към 3 ч. сутринта. „ Офисът “ й е ситуиран в градинката пред остарялото жп общежитие, само че е на метри от терасите ни. Всичко се вижда и всичко се чува “, описаха възмутените съседи.



През деня мястото се употребява от мъже от махалата, които се събират да играят карти под сянката на дърветата. Вечер обаче то се трансформира в гнездо на платената обич и няма мощ, която да изгони нахалната продажница, жалват се комшиите. Освен масата, столовете и матрака, на мястото има и други екстри - махленски телефон и кафеавтомат. От другата страна на улицата пък – до фургон на „ Чистота “, е конфигурирана и химическа тоалетна. Там нощем също е затънтено и от време на време шантонерката приема клиентела на столчетата на чистачките, които са на по-закрито място.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР