Нахална монтанчанка паркира служебната си кола пред имот в централната

...
Нахална монтанчанка паркира служебната си кола пред имот в централната
Коментари Харесай

Жена с монтанска кола прояви брутална наглост в центъра на Враца /снимки/

Нахална монтанчанка паркира служебната си кола пред парцел в централната част на Враца и блокира камион на стопаните му, научи BulNews.bg. Случката е станала във вторник, оплака се в рубриката ни „ Ти, репортерът “ пострадалият врачанин.
„ Това е следващото безочливо женско паркиране. Жената паркира пред парцел, в който непрекъснато влиза и излиза камион. Тя излезе от автомобила и безочливо попита какъв е казусът, че е спряла по този начин и съобщи, че не пречела на никой. Въобще не отрази поставените знаци по оградата, които демонстрират, че паркирането е неразрешено “, написа възмутеният врачанин.
На фотосите ясно се вижда, че дамата, която ръководи „ Пежо “ с монтанска регистрация, изобщо не се е съобразила с разпоредбите и напътствията на притежателя да не паркира пред парцела. Според врачанина наглостта на някои водачи става все по-голяма, а шофьорките били още по-безцеремонни в дейностите и държанието си.
„ Ясно е, че монтанските водачи не могат да карат, само че не допусках, че са толкоз нахални и при паркирането “, добавя врачанинът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР