Награждаваният готвач и водещ на MasterChef в Австралия - Джок

...
Награждаваният готвач и водещ на MasterChef в Австралия - Джок
Коментари Харесай

Съдия от MasterChef почина внезапно в навечерието на нов сезон

Награждаваният готвач и водещ на MasterChef в Австралия - Джок Зонфрило, умря ненадейно на 46-годишна възраст. Шотландецът е работил със световноизвестни готвачи в реномирани заведения за хранене по целия свят, преди да отвори собствен личен в Австралия, оповестява Би Би Си.

Смъртта му беше доказана в деня, в който трябваше да се излъчи премиерата на сезон 2023 на MasterChef.

46-годишният Джок Зонфрило има брачна половинка и четирите си деца, които в изказване обявиха, че „ сърцата им са съкрушени “.

" Толкова доста думи могат да го опишат, толкоз доста истории могат да бъдат разказани, само че в този миг сме прекомерно съкрушени, с цел да ги изразим с думи. За тези, които са го срещнали по пътя му, станали са негови другари или са имали шанса да бъдат негово семейство - пазете този горделив шотландец в сърцата си, когато пиете идващото си уиски “, написа в изказване на опечаленото семейство.  

Шотландският водещ е умрял в Мелбърн в неделя, без да се показва повода за гибелта.

Джок Зонфрило се причисли към известното кулинарно съревнование през 2019 година и трябваше да взе участие в премиерата на новата серия дружно с гост-съдията Джейми Оливър.

В Туитър сътрудника му Гордън Рамзи написа: „ Опечалени от опустошителната вест... Наистина се любувах на времето, което прекарахме дружно в MasterChef в Австралия. “

Роден в Глазгоу през 1976 година, Зонфрило стартира да работи в кухнята на 12 години, а на 15 години става един от най-младите стажанти в първокласния шотландски курорт The Turnberry Hotel. Две години по-късно стартира работа за английския шеф-готвач Марко Пиер Уайт, почетен със звезда " Мишлен ", в известния му хотел " Хайд парк ".

Въпреки процъфтяващата си кариера Зонфрило споделя, че в тийнейджърските си години е опустошен, безприютен и привързан към хероина. Той написа в детайли за битката си с наркотичната взаимозависимост в мемоарната си книга от 2021 година Казва, че през 2000 година се реалокира в Австралия и отваря няколко ресторанта, като най-успешният му е открит през 2013 година

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР