Наградите Златен глобус може и да не оправдаха очакванията на

...
Наградите Златен глобус може и да не оправдаха очакванията на
Коментари Харесай

Защо Меган Маркъл остана пренебрегната

Наградите Златен глобус може и да не оправдаха упованията на всички, само че пък почитателите на един сериал, чийто финален сезон е излъчен през 2018 година, няма по какъв начин да са по-щастливи. Говорим за " Костюмари " (Suits).
 Сериалът с Меган Маркъл Suits и върхът, който сложи
Рекордът, който Меган Маркъл разруши

Старата работа на херцогинята не е забравена

Актьорите от него Джина Торес, Сара Рафърти, Гейбриъл Махт и Патрик Дж. Адамс се качиха на сцената, с цел да връчат премията за най-хубав трагичен сериал на " Наследници ". И макар насладата от събирането им, един въпрос висеше във въздуха.

Къде е Меган Маркъл? Настоящата херцогиня на Съсекс и брачна половинка на принц Хари изпълняваше ролята на Рейчъл Зейн в " Костюмари " през всичките сезони от 2011 година до финала през 2018 година Единствено тя от главните артисти не беше на сцената на Златния глобус.
 Джина Торес, Сара Рафърти, Гейбриъл Махт и Патрик Дж. Адамс

Джина Торес, Сара Рафърти, Гейбриъл Махт и Патрик Дж. Адамс

Джина Торес даде отговор на този въпрос през микрофона на Variety. " Когато сериалът отново стана известен, просто не спирахме да си пишем, беше доста вълнуващо ", споделя тя. На въпрос за какво и Меган не е с тях Торес отвръща: " Нямаме номера й. Но тя ще види, ще гледа. И ще бъде доста щастлива, че сме тук ".

в действителност е получила покана да участва на церемонията по връчването на премиите Златен глобус тази година, настояват Hello, само че не е пристигнала. Междувременно " Костюмари " продължава да се радва на гледаемост и даже се заприказва за спин-оф сериал.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР