Наградите си получиха днес победителите в общинския конкурс за коледна

...
Наградите си получиха днес победителите в общинския конкурс за коледна
Коментари Харесай

Отличиха най-красивите коледни украси в Димитровград

Наградите си получиха през днешния ден спечелилите в общинския конкурс за коледна декорация „ Магията на Коледа ”.

На първо място измежду учебните заведения е Обединеното школо „ Св. св. Кирил и Методий ” в кв. „ Черноконево “. Неговата директорка Стиляна Драгиева показа, че децата чакат с неспокойствие и неспокойствие състезанието, който основава неповторимо празнично въодушевление в учебното заведение. Тя показа, че огромна част от тях не разполагат с благоприятни условия да украсят домовете си и за това се вълнуват доста в подготовката на учебната празнична среда. 



На второ и трето място са ОУ „ П.К.Яворов ” и ОУ „ Васил Левски ” в с. Ябълково. 

Сред детските градини победител е ДГ „ Роза ”. Второто и третото място отидоха при ДГ „ Приказка ” и ДГ „ Слънце ”. Поощрителни награди за старанието получиха ДГ „ Пролет ”, ДГ №3 кв. „ Марийно “, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, Кризисен център и Център за социална поддръжка.



На отличените бяха връчени грамоти и парични награди. За първенците наградата е по 300 лева, а за вторите и третите надлежно по 250 и 150 лева Поощрителните награди са по 50 лева

Специална комисия в границите на седмица прегледа на място образователните и обществени заведения, с цел да оцени творчеството, оригиналността и взаимната работа на деца и преподаватели по направата на коледната декорация на институциите. 

26 институции от просветителната и обществената сфера в община Димитровград участваха в общинския конкурс. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР