Наградите на БГ Радио не за първи път са оставали

...
Наградите на БГ Радио не за първи път са оставали
Коментари Харесай

Скандал на наградите на БГ радио заради евентуални уговорки?

Наградите на БГ Радио не за първи път са оставали подозрения за нагласеност. А случилото се на последната гала демонстрира, че несъмнено има ангажименти.

Иначе за какво Папи Ханс демонстративно напуща залата на последните награди, откакто статуетката за Най-добър албум получава Любо Киров? При това младият реализатор беше разгласен и като един от участниците в програмата, а негов лайв по този начин и не се случи до края на церемонията.

По време на събитието, което беше предишния уикенд, всички известни персони, които бяха във ВИП ложата наостриха уши за абсурда. Масово се коментирало, че повода Папи да напусне залата с отвращение е премията " Най-добър албум на годината ", която точно той трябвало да получи.

В момента когато номинациите са оповестени и той е очаквал да чуе името си като победител, се афишира това на Любо Киров. Изненадата за Папи явно е огромна, а щом напуща и залата на премиите, приказва едно, а точно че оценката за Албум на годината му е дадено, само че не е спазено, написа " Хотнюз ". 

Запознати със обстановката описват, че седмица-две преди церемонията, Любо Киров тропнал с крайник, че би трябвало на него да му връчат премията за албум, а от БГ Радио решили, че той им е много по-голям и по тази причина ще дадат това отличие на някогашния вокал на група " Те ". Едва ли не заключили, че Папи Ханс е несъвършен реализатор, който на следващия ден може и никой да не вълнува. Но пък Любо е класа, с която не могат да се разделят.

На самата гала Киров се опита да неглижира съперника си, като го разгласи за най-красив от всички останали кандидати в друга от категориите - Изпълнител на годината. В нея беше номиниран и Миро Костадинов, само че победител бе отново Любо. Коментарът му по адрес на Папи също наля масло в огъня и очевидно ядоса младока, подканвайки го към съществени дейности за протест.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР