Наградите на БГ Радио, които се състояха в Пловдив преди

...
Наградите на БГ Радио, които се състояха в Пловдив преди
Коментари Харесай

БГ Радио прикри грозен скандал на наградите: Папи Ханс и Любо Киров се хванаха за гушите и...

Наградите на БГ Радио, които се състояха в Пловдив преди дни, въобще не протекоха спокойно и красиво. Напротив! Избухна в действителност противен скандал, който уредниците се пробваха да прикрият в самата вечер, само че няма по какъв начин истината да не излезе. Е, тя се разкри даже по-бързо от предстоящото.

Както знаем, беше оповестено присъединяване на Папи Ханс, който да извърши един от шлагерите си онлайн. Такова осъществяване обаче освен нямаше, само че Константин Трендафилов си хвана чукалата и си потегли от церемонията още по средата. За потрес на всички.

Това се случи в мига, в който за албум на годината премията отиде при Любо Киров. Папи изглеждаше очевидно гневен, внезапно скочи от мястото си и напусна събитието, пред учудените погледи на хората към себе си.

Стана ясно, че той е имал увещание от уредниците, че албумът на годината ще е негов и той ще получи наградата. В последния миг обаче очевидно са размислили и са открили, че Киров е надалеч по-успешен, осъществен и би бил доста по-полезен за радиото от Папи, който си е искрено халтураджия - най-малко като артист.

Скандалът е голям, а Папи Ханс към този момент евентуално в никакъв случай няма да се появи по БГ Радио, още повече, че даде обещание осъществяване онлайн, което не се случи, а уредниците се чудеха по какъв начин да запълват дупките.

Тагове: Любо Киров Папи Ханс БГ радио наградите на БГ радио Папи Ханс и Любо Киров албум на годината
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР