Наградите на БАИТ за 2020 г. ще бъдат връчени на

...
Наградите на БАИТ за 2020 г. ще бъдат връчени на
Коментари Харесай

3 седмици до крайния срок за „Наградите на БАИТ” 2020


Наградите на БАИТ за 2020 година ще бъдат връчени на публична гала през февруари
(снимка: CC0 Public Domain)

Остават тъкмо 3 седмици до крайния период за регистрация в състезанието „ Наградите на БАИТ ” за 2020 година, припомниха от авторитетната асоциация на ИТ бизнеса.

10-то издание на състезанието чака още кандидатури за 7-те категории – Образователна премия, Младежка премия, Журналистически принос, Публична администрация, Start Up компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга, Успешен ИКТ план в интерес на българската стопанска система.

Наградата за Специален принос се връчва по решение на журито посредством вътрешни номинации на отличени личност/екипи за извънреден принос в развиването на осведомителните и информационни технологии в България и за нея не се подават кандидатури.

е безвъзмездна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 11 януари 2021 година, в това число. Победителите в състезанието ще получат MultiTraining Gold карти за образования в основите на Agile практиките, обезпечени от bTalks Agile; ваучери от Сиела Норма, за чиято стойност могат да закупят книги в книжарници Сиела. Ардес Информационни Технологии ще обезпечат на наградените електронни устройства.
още по тематиката
Наградите ще бъдат връчени на публична гала през февруари 2021 година Датата и мястото ще бъдат оповестени в допълнение. Кампанията и церемонията по награждаването се организират под патронажа на Президента на Република България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР