Наградите Еми 2021 предложиха някои изненади, но имаше и съвсем

...
Наградите Еми 2021 предложиха някои изненади, но имаше и съвсем
Коментари Харесай

Първият път на звездите на наградите Еми 2021

Наградите Еми 2021 предложиха някои изненади, само че имаше и напълно предстоящи спечелили. Например напълно предстоящо The Crown сграбчи седем статуетки на фона на своите 24 номинации.
 Наградите Еми 2021 и кои са огромните спечелили
Кой сграбчи короната на премиите Еми 2021

Кои са огромните спечелили тази година

За осем души обаче тазгодишната гала вечно ще остане много по-специална. Не единствено тъй като са се върнали вкъщи с премия, само че и тъй като им се случва за първи път.

Тази година Микаела Коул беше отличена за работата си по сюжета на " Може и да те съсипя ". И напълно в тематиката на сериала посвети премията на всички жертви на полово принуждение, написа People.

Джейсън Съдейкис също ще запомни тази нощ вечно, тъй като Ted Lasso, с изключение на много пари, му донесе и първа награди Еми в кариерата. Сериалът на Apple TV+ донесе първа премия и за Брет Голдстейн и за Хана Уадингам .

Ивън Питърс също е отнесъл статуетка за първи път вкъщи с помощта на ролята си в " Мер от Иисттаун ". Джулиан Никълсън пък също би трябвало да благодари на сериала (освен на себе си) за извоюваната премия.

Тобиас Мензис пък си заслужи първата премия Еми за ролята си на принц Филип в The Crown. И Джош О`Конър би трябвало да благодари на кралска персона, тъй като то беше отличен за ролята си на принц Чарлз.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР