Наградиха Живка Попатанасова за приноса ѝ за хора с интелектуални

...
Наградиха Живка Попатанасова за приноса ѝ за хора с интелектуални
Коментари Харесай

Наградиха Живка Попатанасова за приноса ѝ за хора с интелектуални затруднения

Наградиха Живка Попатанасова за приноса ѝ за хора с интелектуални усложнения. 

Тя е водещ на рубриката  “Жените на България ” и редактор в уеб страницата на Бизнес Новините. 

Наградата е Грамота за благодарност за значителен принос във образуването на позитивна настройка и общественото включване на хората с интелектуални усложнения.

Поводът за номинацията е присъединяване на Цецка Караджова, ръководител на Съвета на Фондация „ Светът на Мария “, в „ Жените на България “. 

Цецка Караджова споделя за Фондация " Светът на Мария " в " Жените на България "

Отличието ѝ бе връчено от госпожа Мая Василева, заместник-министър на труда и обществената политика, която акцентира какъв брой значима е ролята на медиите и построяването на партньорство за развиването на политиките по повод консолидираното на хората с интелектуални усложнения на трудовия пазар.

Събитието се състоя в споделеното обществено пространство за уязвими хора „ ЩРАК “.

„ Не бях осведомена с компликациите и провокациите, пред които са изправени хората с интелектуални усложнения, до момента в който не срещнах Цецка Караджова, която ми сподели Светът на Мария. Той се оказа извънредно огромен поради всички надарени, способни и положителни хора, които са част от него и които не по-малко от нас заслужават своето място в обществото ни. Вярвам, че те би трябвало да имат опция да бъдат част от пазара на труда у нас и това да бъде късмет за по-добър живот. Благодаря на Цецка за доверието, което ми гласоподава и ме позволи до нея. Вярвам, че положителните истории би трябвало да бъдат разказвани, а положителните образци – показвани “, сподели Живка Попатанасова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР