Награденият реализиран проект, който впечатли журито на IDA /International Design

...
Награденият реализиран проект, който впечатли журито на IDA /International Design
Коментари Харесай

Българско интериорно студио с бронзова награда на престижни международни награди за дизайн

Награденият осъществен план, който впечатли журито на IDA /International Design Awards/, е еднофамилната къща SD Residence в град Варна–вълшебно пространство, въодушевено от устрема към мощен индивидуализъм и живот отвън рамката.

320 кв.м ентусиазъм. Ексклузивни материали. Необичайно лъчение. Интериорът на тази къща за ценители справедливо е удостоена с бронзова премия за дизайн в влиятелните интернационалните награди IDA.

Впечатляващият план на еднофамилната къща, осъществен от , ни придвижва в друго измерение. Проектът ни въвлича в забавна история с чувство за безкрайност. Ексклузивните материали и форми галят сетивата и придават емфатичен темперамент на интериора. 

Стремежът на да съдаде по-различно пространство с изявен самостоятелен почерк ги превежда по пътя към превръщането от архитектурен проект във впечатляваща къща за ценители.

Игра на форми и ексцентрични съчетания на материали съпътстват проектирането на парцела, изхождайки от главната концепция за интериор с извънредно лъчение.

В дизайна смелият, юношески дух среща леката доза съвестност. Индустриални детайли се преплитат с нотки на екзотика. И видимо некомбиниращи се текстури и материали се съчетават в хубав естетически синхрон. 

Поглеждайки отвън къщата, очите ни срещат безкрайна морска панорама. Обръщайки се обратно, сме въвлечени в друга история с чувство за безкрайност, само че разказана посредством. 











Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР