Наградата, в категория Мода, бе връчена на Емилия Куркутади от

...
Наградата, в категория Мода, бе връчена на Емилия Куркутади от
Коментари Харесай

Заслужено: Емилия Куркутиади получи приза „First lady“

Наградата, в категория Мода, бе връчена на Емилия Куркутади от Мисис България Маги Сидерова.

Напълно справедливо самопризнание и премия " First lady " за една същинска - Емилия Куркутиади! Тя сбъдва фантазиите на дамите в техния най-специален ден!

В нейното царство всяка жена може да открие мечтаната сватбена или публична рокля за съответния мотив. Емилия е извънреден представител за България на първокласните марки Terani Couture и моделите на Justin Alexander.

Активностите на са забележителни с интереса, който притеглят. През 2018-а година за обичайното „ Училище за булки” от компанията поканиха основния дизайнер на водещия бранд за haute couture в булчинската мода Justin Alexander – Тони Ментел.

Творецът провокира същински възторг измежду бъдещите булки, които се редиха на опашка, с цел да бъдат съветвани и персонално от него.

" Училище за булки " се провежда годишно и се трансформира в дълго предстояща традиция. След него бяха основани и осъществени: " Отворени порти за абитуриентки ", " Майките на младоженците " и " Всичко належащо за кръщенето ".

С извънредно отношение, знания за модата и международните трендове, Емилия намира съвършения тоалет минути, откакто прекрачите прага на грандиозния шоурум. Щом откриете мечтаната рокля, за вашия мотив, организацията за организация на събития Emotion Wedding, ситуирана на първия етаж, е напълно на ваше разположение, с цел да трансформира празника ви във вълшебна приказка. В шоурума на е изложена и сбирката " Майката на булката " на Sarah Danielle, в която дамите наподобяват стилно и елегантно, без значение от възрастта и размерите си. Специално за най-малките има всичко належащо за тяхното кръщене: бутикови комплекти за църквата, неповторимо декорирани свещи и аксесоари.

С това бизнес реализациите на Еми не свършват дотук. Заедно със брачна половинка си Янис Куркутиадис основават и Alfa Garlic - уебсайт за здравословна, чиста храна с доставка до вашия дом или офис. Бутикова селекция на качествени и екологични био артикули и храни, отгледани с доста грижа и внимание.

Емилия Куркутиади е перфекционист във всичко, с което се захване, по тази причина и достиженията й са справедливо наградени, а високото равнище на бизнеса й се гради, поддържа и развива всеки ден. Когато знаeш, какво искаш и знаеш по какъв начин да го постигнеш, тогава бизнесът придобива същински смисъл. Затова и дами, като Емилия Куркутиади, съумяват да са измежду водачите в сектора, отдаден на хубостта.

Емилия Куркутиади, е оженила стотици двойки от родния си град Пазарджик и страната. В Пазарджик към момента помнят нейните украси и проведени изнесени ритуали, изпреварили времето и модата. Позната е и като един от моторите на несъществуващото към този момент радио ДЕЖ, чийто притежател и шеф е бил нейният татко. В момента Емилия и брачният партньор й Янис са съсобственици на и Alfa Garlic. Най- огромната им горделивост е синът им Никос, който на драго сърце, когато е в магазина, оказва помощ и към този момент има построена визия за жанр, материи и хубост.

Честита премия на Емилия Куркутиади, страхотния й екип, сътрудници, другари и клиенти, които й се доверяват!
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР