Наглостта на Надя Иванова няма граници. След като се видя,

...
Наглостта на Надя Иванова няма граници. След като се видя,
Коментари Харесай

Разкриха я! Никой не иска некадърната връзкарка Надя Иванова, която за нищо не става


Наглостта на Надя Иванова няма граници. След като се видя, че не става за тв водеща, когато оглавяваше „ Елит ”, тя не се отхвърли от това си занятие. Макар да е актриса, сходно на Сашо Кадиев, и тя се бута измежду публицистите.

Сега Надя се е уредила в „ 100% будни ” по Българска национална телевизия. Там обаче се оправя непоносимо и предаването бързо губи рейтинг поради нея.

Зрителите не я харесват като екранна партньорка на Стефан А. Щерев. Според тях тя наподобява прекомерно надменна, само че и с много неприятна визия, тъй като е с подноремено тегло.

Феновете си желаят остарялата водеща Мария Андонова, която наподобява по-земна и добра. Мария обаче сама се отхвърли от малкия екран. Тя към този момент не желае да чува нито за публицистика, нито за водене на предаване, тъй като си е намерила друга работа в областта на човешките запаси.

Продуцентите на „ 100% будни ” обаче явно не са попаднали на точната заместница. У Надя Иванова няма оня живец, който е необходим за водене на предаване. На екран тя наподобява пртекалено скована и несъмнено не й се получава.

Навремето тя влезе в малкия екран балгодарение на креватните си умения, а не на някакъв гений. Тогава продуцентът Андрей Арнаудов я уреди на екран, защото по това време тя топлеше леглото му.

Сега се приказва, че Надя още веднъж е обвързана с паралия. Счита се, че детето, което роди неотдавна, е от политик на Слави Трифонов, който беше народен представител от квотата на „ ИТН ”.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР