Нагло поведение на хора от опозицията, които се опитват да

...
Нагло поведение на хора от опозицията, които се опитват да
Коментари Харесай

ГЕРБ: БСП се опитва да яхне проблема с ЧЕЗ и да свали правителството

" Нагло държание на хора от опозицията, които се пробват да яхнат един проблем, да вменят вини на ръководещите ". 

Така от ГЕРБ разясниха решението на Българска социалистическа партия да се включат в планувания за утре  " Протест против измамата в ЧЕЗ ". Днес социалистите внесоха в прокуратурата и три сигнала за приватизацията на дружеството. 

От най-голямата партия споделиха още, че Българска социалистическа партия плашат хората с поскъпване електричеството, а страната няма да допусне нарастване на цените. " Категорично няма да има повдигане на цената ", споделиха от ГЕРБ и показаха, че страната ще се опълчи по всевъзможен начин на всяко своеволно искане за повдигане на цената на тока. 

" Нямат ли основна роля в това нажежаване на напрежението, то не е ли предизвикано? Това за мен е проведен метод да се смъкна държавното управление, и то нелегално ", коментира Валентин Николов от ГЕРБ. 

" За следващ път се събираме да опровергаваме лъжите на опозицията, пробват се да се дистанцират от техни ръководства ", сподели депутатът от ГЕРБ Александър Николов. От най-голямата партия припомниха, че има депутати от Българска социалистическа партия, които са били в бордовете на ЧЕЗ и на ЕОН.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР