Наглият шеф на БТА Кирил Вълчев, който нашумя с екзотичните

...
Наглият шеф на БТА Кирил Вълчев, който нашумя с екзотичните
Коментари Харесай

Наглият шеф на БТА заминава на поредното си екзотично пътешествие за сметка на бюджета, при това придружен от тайнствена дама

Наглият началник на Българска телеграфна агенция Кирил Вълчев, който нашумя с екзотичните си пътешествия по света, се е запътил на следващото такова за сметка на бюджета, несъмнено. Този път ще кацне в Буенос Айрес и след обиколката му из Аржентина, щял да се причисли към полярната експедиция на проф. Пимпирев, разкриват подчинените му.

 

В Българска телеграфна агенция разясняват, че шефът им отпътува за остров Ливингстън, с цел да си нагледа залива, носещ неговото име. Кирил Вълчев не е за пръв път на Антарктика, взел участие е в експедициите на Пимпирев през 2004/2005 и 2018/2019 година

 

След като направи обиколка на залива, носещ името му, тъй като имал огромни приноси за популяризирането на полярните експедиции, шефът на Българска телеграфна агенция щял да се насочи към Чили, където несъмнено, отивал по работа. Има си хас да обикаля за лично наслаждение! В Чили щял да подписа контракт с тамошната държавна осведомителна организация за замяна на вести.

Подчинените му в Българска телеграфна агенция се смеят, че няма подозрение, че разходките му са от голямо значение за Агенцията и напомнят, че шефът им мечтае да обиколи всички 193 страни, които са членове на Организация на обединените нации, както и всички континенти. Както се вижда освен това, без да даде и лев лични пари.

А споделят, че този път май водел и някаква загадъчна дама със себе си.

 

Както се споделя, не е вманиачен този, който яде баницата. Наскоро Народното събрание одобри без спор докладите на Българска телеграфна агенция, в това число и финансовите, за последните 3 години. На другия ден безусловно шефът отпрашил на следващата си екскурзия, издават от Агенцията.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: БТА шеф пътешествия екзотични пътешествия остров Ливингстън проф. Пимпирев Кирил Вълчев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР