Наглите шофьори, които паркират неправилно във Враца, най-после си намериха

...
Наглите шофьори, които паркират неправилно във Враца, най-после си намериха
Коментари Харесай

Паякът ощави врачани, прибра близо 3 бона за месец /снимки/

Наглите водачи, които паркират погрешно във Враца, най-сетне си откриха майстора. За по-малко от месец новият паяк овърша десетки коли, като ощави водачите им с близо 3 бона, научи BulNews.bg.
Справка за активността на репатриращия автомобил на общинското дружество „ Паркинги и гаражи” към вчерашна дата демонстрира, че от въвеждането му в употреба в края на ноември са глобени 58 извършители. 43 коли са били вдигнати и наложително преместени до наказателния паркинг в ж. к. „ Дъбника”. При освобождението водачите са заплатили такса в размер на 50 лв. и по още 2 лв. на час за престоя. В останалите 15 случая водачите пристигнали на място преди паякът да отнесе возилото им и са се разминали единствено с такса в размер на 25 лв..
Общо приходите от активността по наложително пренасяне за интервала са 2 751 лв.. Местата, на който са глобени най-вече водачи, са в региона на болничното заведение и на ул. „ Кръстьо Българията “ - пред Уникредит Булбанк и на спирката до Рокерското кафене. Всички коли са заплатили за нарушаването и все още няма непотърсени такива.
Проблем за работата на чиновниците на общинското дружество „ Паркинги и гаражи “ обаче се оказват многото информационни кабели. Те висят ниско над пътното платно, макар че би трябвало да са подземен, оплакват се от локалната администрация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР