Нагли смъртни заплахи бяха отправени към главния редактор на предаването

...
Нагли смъртни заплахи бяха отправени към главния редактор на предаването
Коментари Харесай

Плашат със смърт Жоро Игнатов

Нагли смъртни закани бяха отправени към основния редактор на предаването по Нова телевизия " Съдебен спор " Жоро Игнатов. " Ще ти отрежа главата! Ще те очистя като пиле! ", бяха единствено част от изразите, които известният юрист и публицист получи от чиновник на детска градина в Сливен. Репортажът беше излъчен в предаването тази неделя.

Жоро Игнатов притисна с неуместни въпроси Генчо Генов от Сливен. В епизода на предаването бе прегледан иск на наследник против татко му, който му взел парите от продажбата на наследствени парцели. Момчето Георги Генов е със специфични потребности и е виждано постоянно да проси, както и да рови в кофите за боклук. Негови съседи му оказват помощ да претърпява, като самите те стават очевидци на грозните обиди и закани към основния редактор на " Съдебен спор ". Още по-скандалното е, че действието се развива в детска градина, където въпросният Генчо работи и дава отговор за поддръжката.



Генчо Генов заплаши да отреже главата на Жоро Игнатов и това се случи в народен ефир

" Гледай си работата! Изчезвайте отсам! Чуваш ли какво ти споделям? Ако не си тук с микрофона, знаеш ли какво ще ти се случи? ", стартира със заканите таткото на момчето със специфични просветителни потребности. Оказва се, че Генчо не му е биологичен родител, а Георги е осиновен. Съпругата му и дамата, която е отгледала момчето, е умряла преди три години. Сега Генчо даже се заканва да изгони сина си на улицата.

" Такива цялостни отпадъци сте всички тук в България. Гяури! Разбра ли в този момент? ", продължава арогантният вид от Сливен.

" Ще ви заведа дело за клюка ", предизвестява Жоро Игнатов.

" Ще ми заведеш ли? Аз ще ти отрежа главата, заведи я ", избълва в народен ефир служителят на детската градина.



Георги желае татко му да му върне парите, които му дължи за продаден унаследен парцел

" Заплаха обществено отправена към мен пред очевидци. Ще сезирам и Прокуратурата, бъдете сигурен! ", безапелационен е основният редактор на " Съдебен спор ".

" Ако имаш опция... Много си дребен, ще те очистя като пиле, бе! ", индиферентно насочва закани за живота Генчо Генов.

В студиото на предаването също стана горещо.

" Жоренце, неприятно те гледаше този човек, не ми хареса. Иначе знам, че ти няма да си оставиш магарето в калта ", обърна се водещата на " Съдебен спор " Нана Гладуиш.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР