Нагли шофьори си присвоиха тротоара на ул. "Козлодуйски бряг" във

...
Нагли шофьори си присвоиха тротоара на ул. "Козлодуйски бряг" във
Коментари Харесай

Врачанин пред BulNews: Нагли шофьори си присвоиха тротоар, не ми дават да минавам с детето по него /снимки/

Нагли водачи си присвоиха тротоара на ул. "Козлодуйски бряг " във Враца. За следващата безпардонна постъпка от страна на необразовани водачи алармира в редакцията на организация BulNews засегнат гражданин на града.
Той показа, че минава всекидневно с детето си в региона, само че напредването им тъкмо в този сектор е невероятно поради погрешно спрени возила. Мъжът изпрати фотоси, на които се вижда, че водачите на товарен и лек автомобил са спрели върху тротоара, който не е самостоятелен за това. Той описа, че когато прави забележка на въпросните водачи те му се карат и го питат тъкмо от там ли би трябвало да мине с детето си, което прекрачва границите на положителния звук.
Врачани очевидно привикнаха с сходни гледки, та даже пешеходците започнаха да се преценяват с погрешно паркираните коли, вместо да е противоположното, както е и по закон. Все отново у тях още има вяра, че тази всеобща мода ще спре, с цел да могат да се движат умерено, без да се тормозят, че някой може да ги напсува, до момента в който се разхождат на обособените за тях места.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР