Наглец от Видинско е бил спипан два поредни дни да

...
Наглец от Видинско е бил спипан два поредни дни да
Коментари Харесай

Наглост без граници! Пиян шофьор спретна бясна гонка с полицията във Видинско, на другия ден го хванаха да кара пак пил

Наглец от Видинско е бил хванат два следващи дни да кара пийнал, като единия път опитал да избяга от полицията, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.
На 25 август към 22.45 часа в село Тополовец полицейски чиновник подал сигнал със стоп палка за прекъсване на лидер на „ Пежо “ с монтанска регистрация. Шофьорът не е спрял, а ускорил скоростта и траял в посока село Каленик. 
Полицейският екип се метнал в патрулката и почнал да преследва колата. Към 23 часа го настигнали в село Пешаково. При последвалият тест с дрегер тестът на лидера – 52-годишен от Брегово, отчела 1.65 промила алкохол. 
Мъжът бил съпроводен до незабавния център във Видин, където отказал да даде кръвна проба за здравно проучване. Регистрационните табели на автомобила – благосъстоятелност на 48-годишна жена, били свалени, а по случая е формирано бързо произвеждане. 
Наглостта на нарушителя обаче не спряла дотук. Ден по-късно на ул. „ Първа “ в село Пешаково полицейски чиновници още веднъж засекли мъжа да кара същия автомобил, въпреки да бил без регистрационни табели. На всичкото от горната страна той още веднъж бил пийнал. При тестване с дрегер тестът му отчела 1.41 промила. Мъжът отново отказал да даде кръвна проба. 
По случая е формирано бързо произвеждане.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР