Наглед съвсем невинна снимка на млад татко, който си почива,

...
Наглед съвсем невинна снимка на млад татко, който си почива,
Коментари Харесай

СНИМКА какви ги върши млад баща с бебе в количка вбеси майките в София

Наглед напълно почтена фотография на млад баща, който си почива, до момента в който разхожда бебето си, провокира същински скандал измежду майки.

Кадърът е оповестен във Facebook. На него се вижда по какъв начин младият мъж е подпрял бебешката количка на скамейка, тъй че тя да е в хоризонтална позиция.

Именно това провокира възмущението на дамите във Facebook. Те разясняват, че таткото е неблагоразумен и количката би могла да падне на земята и по този начин бебето да се нарани.



Други, обаче, го пазят и споделят, че и те са правили по този начин с техните бебета.

Ето и част от мненията:

- Горкия,дано да не види жена му фотографията.

- Добре че е фейсбук, че да знаем какво вършат мъжете с децата.

- Че то не е ново, и двете съм ги подпирала по този начин по пейки като заспят....аз съм мъж значи.

- Какво пък толкоз е направил? На мен ми харесва - отишъл е на пазар, очевидно с детето и количката, след това е намерил метод да го приспи и се занимава с нещо, до момента в който жена му може да е на коафьор.

- Аз имам безумен въпрос, по този начин няма ли риск да се подхлъзне количката и да падне?

- Е, и аз съм татко бутал и бутащ колички, само че това от километър ми намирисва на бай-ганьовска изцепка и е свръх неправилно! Ако мислите, че е изцяло обикновено, бих го сравнил с тръскане на цигара на открито, от отворен прозорец на колата, с последвало мятане на фаса по асфалта - доста практично, че и пепелник не изхвърляш и миеш... няма да ме разберете, но си карайте с инженерната мисъл...
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР