Нагласата е нашият призив от 2016 г. най-сетне да се

...
Нагласата е нашият призив от 2016 г. най-сетне да се
Коментари Харесай

ДПС: За пореден път отиваме към ненужни избори

Нагласата е нашият апел от 2016 година най-накрая да се осъществя - да има нормалност в политиката , с цел да преодолеем проблемите. Без да преодолеем политическата рецесия, няма по какъв начин да преодолеем другите проблеми. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ откакто от Движението внесоха документи за регистрация в ЦИК за идните предварителни парламентарни избори на 2 април.

Според Карадайъ, реакцията на България в помощ на потърпевшите от земетресенията в Турция е мотив за национална горделивост. По думите цяла България, без значение от политическата принадлежност са се присъединили в акцията на Движение за права и свободи за помощ на потърпевшите.
 Снимка: Георги Димитров

" Не единствено по време на бедствия би трябвало да се активизираме и да преодоляваме проблемите. Тази политическа рецесия е от две години и половина. За следващ път отиваме към ненужни парламентарни избори. Когато липсва разговорът на терена на политиката, няма по какъв начин да има нормалност, няма по какъв начин да има болшинство, няма по какъв начин да има постоянен кабинет. За разговор призоваваме от 2016 година ", посочи още водачът на Движение за права и свободи.

Той прикани акцията да е спокойна, без да се лепят ненужни етикети един на други. " За нас е доста значимо сигналът на българския гласоподавател - едноличните ръководства водят до такива обстановки. Българският парламент направи по този начин, че даже две партии не са задоволителни за болшинство. Тоест българските жители ни споделят, че ни изпращат в разговор и съвместен надзор да ни решавате проблемите, а не да си лепите етикети един на други ", уточни още той.

Карадайъ предвижда, че структурата на идващото Народно събрание няма да е толкоз друга от последното.

Той разяснява и глобите " Магнитски ". За две години още не сме видели обстоятелства по адрес на господин Пеевски. И поради върховенството на закона, което за нас е съществена полезност - почтен до доказване на противното, господин Пеевски апелира административния акт на Съединени американски щати . Ако има задоволително номинации, уповавам се, че няма да се откаже и ще бъде част от листите ", уточни Карадайъ.


 

 Снимка: Георги Димитров
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР