Нагла постъпка от шофьор на Ауди - подкара колата си

...
Нагла постъпка от шофьор на Ауди - подкара колата си
Коментари Харесай

Джигит с Ауди шпори из пешеходна зона във Варна ВИДЕО

Нагла постъпка от водач на " Ауди " - подкара колата си на пешеходна зона. Джигитът извърши нерегламентираното нахлуване на основна пешеходна зона във Варна и възмути разхождащите се варненци и туристи. От споделено видео в мрежата виждаме по какъв начин водачът безсрамно ръководи автомобила си, а пред него изкача пешеходец, който се пробва да го подсети, че е в нарушаване. Наглият лидер обаче не се впечатлява и подава газ.

Возилото не е с българска регистрация, което ни води до мисълта, че има опция водачът да е бил подведен от навигационната система, в случай че е употребявал такава, а евентуално не познава и пътните знаци. 

Варненци упорстват съответните органи да се самосезират и наглецът да си получи заслуженото по съответния ред.

" Абе няма ред в тая страна! Къде е родната полиция, запитвам аз и отговор не желая! ", написа в социалната мрежа Facebook Никола Николов.

А Милена Георгиева пита: " Този човек надрусан ли е бил? " и добавя: " Изглежда ми безусловно несъответстващ. Добре бе, ти безумен ли би трябвало да си, с цел да продължиш, в случай, че е цялостно с хора, СПИРАТ ТЕ, вършат ти някакви знаци… Преди да излезе да кара на центъра е имало знаци - неразрешено, само че може да не ги е видял. Ок, но отново питам… какъв брой би трябвало да си муден, с цел да продължиш да караш на пъпа на центъра? ".

Потребителите на Facebook лепнаха етикет " Баровец " на наглия вид с " Ауди-то ".

Вижте видеото, което е снимано от Георги Начев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР