Нагла кражба в дома на младо семейство в оживен квартал

...
Нагла кражба в дома на младо семейство в оживен квартал
Коментари Харесай

Толкова нагла кражба в Бургас едва ли се е случвала

Нагла кражба в дома на младо семейство в многолюден квартал в Бургас. Крадецът е сниман от охранителни камери, само че досега не е открит от полицията. Надя, Любомир и 4-годишният им наследник се прибрали малко след 21:30 нощес от разходка. Вратата на жилището им била залостена от вътрешната страна, оповестява bTV.

" Заключил си райбера на входната врата, с цел да може умерено да тършува. От тавана на пикапа се хваща на терасата от горната страна и там влиза през балконската врата, тя беше на ножица отворена, някакъв въздух да влиза ", изясни Любомир Любенов.

Блокът е наобиколен с камери, една от които е снимала крадеца. Вижда се и татуировка на левия му крайник. Откраднати са компютър, преносим компютър, златни бижута, даже портмоне с пъпчето на сина им.

С преносимия компютър крадецът отмъкнал целият им фамилен списък от фотоси. Любомир помоли да им върне фотосите. „ Моля го да върне това, ще му бъде платено на някаква рационална цена, просто това за нас значи доста, тъй като това са мемоари ".

„ Добре, че не се е случило вечерта, когато спи детето, тъй като тогава става страшно”, сподели Надя Петкова.

Цветелина Рандева, представител на областаната полиция, уточни, че това е типичен образец за осъществена " инцидентен вид " кражба от човек, който преминавайки, е открил, че може да извърши навлизане.

Тази вечер Любомир ще постави тревога на входа на жилището си. От полицията са безапелационни, че няма взрив на домовите обири. Призовават обаче живеещите на ниските етажи да затварят вратите и прозорците, когато излизат, даже и за малко.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР