Нагла кражба на бебешка количка за близнаци. Открадната е от

...
Нагла кражба на бебешка количка за близнаци. Открадната е от
Коментари Харесай

Защо някой ще открадне бебешка количка за близнаци

Нагла кражба на бебешка количка за близнаци. Открадната е от жилищен блок покрай Съдебната палата в София. Родителите разпространиха фрагменти, от които се вижда по какъв начин млад мъж си потегля с количката. Става дума не просто за открадната движимост, а за отнета опция на децата да бъдат извеждани на открито.

Родители вършат лично следствие на случая. Бащата на близнаците изясни, че количката я няма от четвъртък сутринта. „ Липсата на количката тотално проваля всекидневието на едно семейство с близнаци. Първото нещо, което направих, откакто открих, че количката липсва, беше да отида в 4-то РПУ и да подам тъжба. Полицията работи доста интензивно по случая. Извършителят към този момент е открит и сега се търси. А с изключение на полицията, взех решение да дам и аз своя принос, напълно с позволение от органите на реда, да изисквам информация от хората в квартала, да намеря записи от камери, т.е. жителите могат да спомагат на органите на Министерство на вътрешните работи за ускорение на разследването”, изясни той пред Нова телевизия.

По думите му обществената акция в обществените мрежи и в медиите са оказали своето влияние и към този момент има оферти за 15 колички. „ Поне половината от тях за краткотрайно прилагане, а част от тях даже желаят да ми ги подарят. Нямаме построена тактика, по този начин или другояче темпетартурите са такива, че не можем да изведем децата”, сподели бащата.

Той изясни още, че причинителят на кражбата е наркозависим: „ Финансовият удар, който той постанова на фамилията ми е доста по-голям от финансовата изгода, която той може да извлече. Най-вероятно той ще отиде в заложна къща и за нея ще вземе 50 лева”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР