Нагла кражба е извършена в софийското село Клисура. Трима мъже

...
Нагла кражба е извършена в софийското село Клисура. Трима мъже
Коментари Харесай

Откраднаха АТВ-та от двора на мъж, предлага възнаграждение ВИДЕО

Нагла кражба е осъществена в софийското село Клисура. Трима мъже проникват в двора на непознат парцел и в границите на към 30 минути отмъкват две АТВ-та. Действието се развива в първите часове на вчерашния ден. Собственикът на откраднатите транспортни средства разполага със записи от камери, само че търси подпомагане и в обществените мрежи. Той е подготвен да заплати добра сума, с цел да откри двете АТВ-та.

„ Здравейте! Моля за помощ. Тази нощ към 03:20ч сутринта проведена група от джамбази откраднаха две ATV-та от двора ни. Съвсем необезпокоявани и явно добре готови, в границите на към половин час ловко завързват, изтеглят машините и изчезват в мрака. Не мога да допускам, че сходно нещо може да се случи в 21 век в нашата страна. Силно сме обезпокоени, че такива лица могат да влязат във всеки двор и да крадат.

Кражбата се случи в Клисура, наоколо до добре охраняваната Банкя.

Хубавото е, че камерите в региона са ги снимали и има няколко отличителни детайла.

1. На записа се виждат трима едри мъже с маски. Имат конструкция на балкански чобанин и походките са типични за безочлив автоджамбазин. Сигурен съм, че някой ще ги разпознае и най-вероятно също е бил жертва на тях.

2. Колата, доколкото мога да я разпозная, е Hyundai Terracan. Специфичното е, че е тъмна, бронята е в по-светял цвят и най-важно - има ДЕСЕН ВОЛАН.

3. Дошли са от посока Банкя към Клисура.

4. Предполагам, че разполагат с микробус или огромно ремарке, с чиято помощ в следствие са ги закарали в някой гараж, с цел да ги разкостят.

Уведомили сме органите на реда, само че се надяваме за помощ от всеки един от вас. За страдание нямам доверие, че полицията ще се задейства задоволително бързо, с цел да реши казуса ни. Причината за това е ясна - в последните дни виждаме какъв брой други проблеми са тотално потулени и явно законите в България НЕ ДЕЙСТВАТ.

Ще възнаградя обилно индивида, който ми помогне да ги открия. Готов съм да платя 3000 лв., с цел да намеря собствеността си колкото и тъжно да е това, “ написа Антон Тотков.

Вижте и фрагментите:







Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР