Нагла кражба е била извършена във влака по направление Пловдив

...
Нагла кражба е била извършена във влака по направление Пловдив
Коментари Харесай

Нагъл крадец сви айфона на началник влака Пловдив - Димитровград

Нагла кражба е била осъществена във влака по направление Пловдив - Димитровград. Един от пасажерите е отмъкнал телефона на шеф влака от служебното му място.

Жена предложи на крадеца да съобщи телефона, тъй като по този начин или другояче ще бъде хванат, счита тя.

" Пиша до индивида, който през вчерашния ден следобяд във 16,45 във влака Пловдив - Димитровград, на слизане на гара Първомай открадна телефона на шеф влака от служебното му място. Искам единствено да го попитам в този момент по-велик, по-як, по-горд и по-модерен ли се почувства, като се снабди с айфона на индивида? Също по този начин желая да те попитам ти наясно ли си по какъв начин се действа и работи с откраднати айфони въобще?

Още при първото включване тел ще бъде засечен, тъй като е проследим и второ, той към този момент се търси от полицията. За това те апелирам, с цел да нямаш повече проблеми, гражданино на Първомай, просто иди и го предай на жп гарата в града или се свържи с мен. Благодаря ти и се надявам да излезнеш рационален човек! ", написа Тони Желева.

Предстои да стане ясно дали крадецът ще съобщи апарата, или ще бъде хванат, а е допустимо и в никакъв случай да не бъде открит.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР