Нагъл собственик на ТИР-ове във врачанското село Мраморен е превърнал

...
Нагъл собственик на ТИР-ове във врачанското село Мраморен е превърнал
Коментари Харесай

Пълно безобразие! Нагъл бизнесмен превърна в паркинг за ТИР-ове улици и тротоари /снимки/

Нагъл притежател на ТИР-ове във врачанското село Мраморен е трансформирал улици и тротоари в паркинг, алармира жителка в рубриката „ Ти, репортерът “ на организация BulNews.
Гневната читателка хастари възмущението си с богат снимков материал. На фрагментите ясно се вижда по какъв начин улиците и тротоарите в обитаемото място безусловно са окупирани от камионите на наглеца. По думите й ТИР-овете пречат на пешеходците, лимитират видимостта на водачите и разрушават и дребното останало асфалт. Жената е поставяла казуса пред съответните органи, само че досега реакция няма.
„ Става въпрос за притежател на тежкотоварни коли от село Мраморен. Интересен факт е, че кметът на селото живее на към 50 метра от въпросния паркинг и всеки ден по няколко пъти минава по този маршрут. Явно не му прави усещане в каква развалина са превърнати тротоарите, по които респективно би трябвало да се движат неговото, моето и всички други деца. Би трябвало да се замисли за осемгодишното му престояване в кметството, какъв брой тротоара и улици направи, с цел да си затваря очите за рушащите се “, написа възмутената жена.
Тя приканва наглецът да бъде осъден с цялата тежест на закона.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР