Нагъл шофьор е зарязал „Астра“-та си по средата на оживена

...
Нагъл шофьор е зарязал „Астра“-та си по средата на оживена
Коментари Харесай

Връх на наглостта! Тарикат заряза колата си за седмица по средата на оживена улица във Видин

Нагъл водач е зарязал „ Астра “-та си по средата на оживена улица във Видин за седмица, научи организация BulNews. Възмутен гражданин е увековечил в фотография безобразното нарушаване на собствен съгражданин и я е разгласил в обществените мрежи за наставление.
На фрагмента ясно се вижда, че въпросният хитрец е паркирал „ Опел “-а си посред улица в града. Възмутени поданици разясняват, че колата е там от седмица, което очевидно не тормози водача. Ясно е, че съпричастността към останалите не е от мощните страни на наглеца, откакто той даже не си е направил труда да спре вярно. Хората споделят, че с дейностите си лидерът демонстрира освен, че очевидно не може да паркира, само че и огромно пренебрежение към съгражданите си.
„ Номерата и книжката очевидно са били комплект”, „ Не намирам разумна причина за това “, „ Така го е духнал вятърът ”, са единствено част от мненията на видинчани в обществените мрежи.
Жителите на града приканват органите на реда да вземат нужните ограничения и да санкционират нарушителя с цялата тежест на закона.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР