Нагъл крадец беше вкаран в затвора за кражба на £10

...
Нагъл крадец беше вкаран в затвора за кражба на £10
Коментари Харесай

Крадец от Facebook Marketplace открадна £10 000 Rolex от възрастен мъж, след като каза, че е подарък

Нагъл апаш беше вкаран в пандиза за кражба на £10 000 Rolex часовник от възрастен мъж, който се съгласи да му го продаде онлайн.

21-годишният Джак Франкланд беше уловен от камери за видеонаблюдение да бяга с първокласния часовник от Costa Coffee, където беше уредил среща с жертвата си, с цел да съобщи парите.

Франкланд, който беше също наказан за обезчестяване, беше откраднал часовника, до момента в който беше пуснат под гаранция от полицията, чакайки делото му за обезчестяване да пристигна в съда предишния март. Кадри демонстрират по какъв начин Франкланд държи часовника Rolex Sea-Dweller Deepsea - оценен на £10 750 - до момента в който приказва с старата си жертва.

Но вместо да съобщи сумата от £10 000, за която са се договорили за продажбата, той скочи от мястото си и избяга от кафенето в Нортуич, Чешър.

Неговата безпомощна жертва, при започване на 70-те, може да се види по какъв начин се пробва да го преследва, само че Франкланд към този момент беше липсващ. Франкланд се е свързал с жертвата във Фейсбук Marketplace, потвърждавайки,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР