Нагъл измамник, представящ се за строителен предприемач и майстор, ограби

...
Нагъл измамник, представящ се за строителен предприемач и майстор, ограби
Коментари Харесай

Семейство от София проплака: Този майстор ни измами и ограби до шушка!

Нагъл лъжец, представящ се за строителен бизнесмен и занаятчия, ограби до шушка столично семейство, имало неблагоразумието да го наеме да им ремонтира жилището в столичния квартал " Света Троица ". " Майсторът " Атанас Стоянов Хаджиев е прибрал в задатък 13 000 лв. за ремонт на жилището с ангажимента да го приключи за 2 месеца, само че освен, че не е пипнал нищо в жилището, а е откраднал чисто новите печка, тв приемник, пералня и съдомиялна, оставени в кашони.

Стойността на отмъкнатото е към 4000 лв. по фактури, оплака се в обществената мрежа ограбения и излъган Илия Иванов. Той към този момент е подал тъжби в полицията и прокуратурата срешу мошеника, само че реши да сигнализира и във Facebook за тариката. Целта му е да предизвести оптимално необятен брой хора да се пазят от измамника, с цел да не пият и те една студена вода за десетки хиляди левове. Оказва се, че Атанас Хаджиев е мамил и други жители с сходни " поправки "



Атанас Хаджиев е в работно облекло май единствено за рекламните си фотоси

" Майсторът " работи посредством особено записаните от него компании " Стил Н Строй ", " Танас 2017 " и " Кинг Брандс ". Той обаче постоянно записва нови и нови сдружения, демонстрира инспекция на Lupa.bg.

Ето историята на ограбения Илия Иванов и половинката му:

" На 15 март сключихме контракт за ремонт с лицето Атанас Стоянов Хаджиев. Дадохме му капаро в размер 10 000 лв. - 5000 за материали и 5000 за труд, с ангажимента, че ще получи още 5000 лв. при привършване на ремонта. Междувременно му предадохме и сумата от 3000 лв. за 3 интериорни порти и 1 брой климатик.

Ремонтът трябваше да завърши на 15 май, както беше по контракт, само че до оня миг, той не беше направил съвсем нищо. Вече ни висеше с 13 000 лв., което ни накара да станем нервни, защото в това време се изнесохме на квартира, която ни излезе над 2000 лв..

Два месеца по-късно, когато всичко би трябвало да е готово, отиваме в жилището. Майсторът го няма, дружно с уредите му, само че ги няма и нашите чисто нови електроуреди, купени особено за парцела, на обща стойност над 4000 лв. - пералня, печка, миялна, ледник, дори и тв приемник, чисто нови, в кашони! Атанас Хаджиев ни беше измамил и ограбил.



Илия Илиев по този начин и не дочака " занаятчия " Наско да боядиса стените му. Вместо това всички нови електроуреди от вкъщи му бяха откраднати

Дойде към този момент предложен занаятчия, който установи, че направеното в жилището досега е безусловно безобразно, би трябвало да се срути и да се стартира още веднъж. Вече сме подали сигнал в полицията за кражба и машинация на стойност над 17 000 лв., само че желаех да предупредя всички, които могат да попаднат на този възмутителен апаш и лъжец.

Атанас Хаджиев има няколко компании, несъмнено ще записва и още, тъй че най-добре е да го запомнете образно и да сте нащрек. Това е нарушител, чиято цел въобще не е да ви направи ремонт, а да ви измами и окраде. Надявм се, че полицията и прокарутарата няма да бездействат, а ще създадат нещо, с цел да пресекат схемите на този човек! Доклкото ми е известно, против него са подадени и други тъжби ", написа в обявата си смутения Илия Иванов. Оказа се, че парите за ремонта са предоставени от майка му, която е учителка от София. Жената години наред е събирала пари за ремонта и в този момент е мощно разтроена от случилото се.



Така заварили жилището си на 16 май Илия Илиев и брачната половинка му, след пралети 13 000 лв.. А по контракт всичко трябвало да бъде завършено
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР