Нагъл джигит се заби със страшна скорост в кола в

...
Нагъл джигит се заби със страшна скорост в кола в
Коментари Харесай

Нагъл бандит се преби в насрещното, направи колата си на пихтия

Нагъл джигит се заби със страшна скорост в кола в насрещното платно, което завърши бягството му от полицията по автомагистралите на американския град Фийникс, Аризона. Неговият кросовър нахлу в насрещното платно, профуча край няколко возила, само че се натресе в колата на нищо неподозираща 47-годишна шофьорка, която незабавно бе превозена в болничното заведение. 31-годишният престъпник Митчел Тейбъл, който има богато престъпно досие, изпълзял съвсем незасегнат от преобърнатия си кросовър, почнал да крещи на близките, преди служители на реда с ориентирани револвери да го закопчаят и приберат.

Ченгетата, побеснели от инфарктната гонка, в началото налетяха с викове към смачканата кола, преди да се усетят, че водачът се е измъкнал и стои на няколко метра зад тях.

Преследването бе проследено от въздуха от няколко новинарски хеликоптера, а записът сподели какъв брой неприятно се издъниха служителите на реда, които изпуснаха да закопчаят добродушно и безвредно бандюгата, когато бе спрял зад няколко коли на един светофар.

Вижте видеото ТУК
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР