Наесен имаме възможност да видим дали тези промени са за

...
Наесен имаме възможност да видим дали тези промени са за
Коментари Харесай

Борисов: Дано правителството на Радев не допусне хакерите да...

Наесен имаме опция да забележим дали тези промени са за положително, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред партийния актив на днешното Национално заседание.

Делегатите утвърдиха Борисовото предложение от постовете да бъдат освободени двамата дългогодишни заместник-председатели на партията Йорданка Фандъкова и Димитър Николов, а на тяхно място избраха Томислав Дончев и Даниел Митов.

„ Загубиха се месеци наред, без да имаме ръководство “, разяснява Борисов днешната политическа обстановка и насочи заричане към гласоподавателите, в случай че ГЕРБ вземат участие в последващо държавно управление да работи доста интензивно за електронното ръководство на страната и оправянето с раздутата администрация.

„ Ако хората изберат нас, отстраняваме гишетата “, сподели Борисов.

Той напомни, че ролята на служебното държавното управление на Румен Радев ще бъде да провежда почтени избори и акцентира: „ Дано не допусне хакерите да създадат някоя пакост през машините “.

Относно последните съвещания на Комисията по проверка, на които агробизнесмени направиха изказвания за рекет и корупция, покровителствани от високо ново, Борисов разяснява сбито: „ Арбитражен съд сред предприемачи “. Той обаче се ядоса на медиите, че тиражират казаното, наричайки ги „ Гьобелсова агитация “.

Борисов изброи още някои от достиженията на държавното управление в края на своя мандат и пожела триумф на всички свои съпартийци на задаващите се предварителни парламентарни избори на 11 юли.

Предстоят ни два доста тежки месеца против доста, доста пари, които са изправени против нас – парите на олигархията, добави той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР