Наемническата групировка Вагнер обяви, че ще напусне Бахмут до 1-ви

...
Наемническата групировка Вагнер обяви, че ще напусне Бахмут до 1-ви
Коментари Харесай

"Вагнер" обяви, че ще напусне Бахмут до 1-ви юни

Наемническата формация " Вагнер " разгласи, че ще напусне Бахмут до 1-ви юни, и ще съобщи контрола на съветските военни. Украйна продължава да отхвърля, че градът е паднал.

Евгений Пригожин сподели, че неговите сили ще изоставен фронтовата линия в Източна Украйна

“Може да се каже, че Бахмут е бил високомерен от руснаците. Украйна споделя, че борбата продължава, само че действително към този момент не е вътре в града, изтласкана е на открито. Миналата седмица бях там – в покрайнините, в укрепленията на украинците. И тогава беше ясно, че градът им се изплъзва. Дали това значи, че борбата за Бахмут в действителност е завършила? Не. Сраженията ще продължат. Както разбираме, обстрелът там е извънредно натоварен ”, сподели кореспондентът на Скай Нюз Алекс Роси.

Четири са местата където е издигната отбранителната инфраструктура

Според анализатори – украинските сили ще опитат да предотвратят ново съветско нахлуване, само че ще насочат множеството си старания в идна контраатака.

Градът към този момент е единствено в сърцата ни, добави той

Войната и глобите против Москва са в центъра на срещата на външните министри на съюза.

Междувременно Москва за следващ път упрекна украинска  " диверсионна група " в осъществяването на офанзиви в съветския Белгородски район. Киев отхвърли и на свои ред заяви, че при удари са ранени цивилни в Днипро и Купянск.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР