Наемателка на общинско жилище в район Младост“ дължи 15 хил.

...
Наемателка на общинско жилище в район Младост“ дължи 15 хил.
Коментари Харесай

Наемателка на общинско жилище в „Младост“ дължи 15 хил. лева за вода

Наемателка на общинско жилище в регион „ Младост “ дължи 15 хиляди лв. поради неплатени сметки за вода. Това са единствено част от отговорностите ѝ за разнообразни комунални услуги. Заради големия размер на дълга има издадена заповед за извеждането ѝ от парцела. Това би трябвало да се случи до месец април, изясни кметът на региона Христо Христов, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Жената населява 4-стайния апартамент от 1983 година. Настанена е там с 6-членното си семейство. Сега живее сама с 15-годишното си дете. Няма непрекъсната работа. Има сведения, че отдава пространства от жилището чартърен. Създава проблеми на съседите си, изясни Христов. Допълни, че самият той няколко пъти й е давал отсрочвания. Предложил ѝ е вид да бъде настанена в друга общинска база, само че тя е отказала. Наемът, който следва да заплаща, само че не го прави, е в размер на 60 – 70 лв.. Заповедта за извеждането ѝ е дефинитивно доказана от съда.

В регион " Младост " има 346 общински жилища. За настаняване чакат 886 фамилии. 21 от сегашните наемателите не заплащат постоянно отговорностите си. За един от тях също е стартирана процедура по извеждането му, тъй като има задължения в размер над 4 хиляди лв..

Наемателка дължи близо 15 хиляди лв. единствено за вода. Не е плащала 14 години. Настанени шест индивида през 1983 година. Сега е с едно дете на 15 години. Заповед за извеждането й доказано от съда. Плаща 60-70 лв. за 4-стаен апартамент. Не работи постоянно, вкарва наематели. Районният кмет няколко пъти давал пролонгация. Друг дължи над 4 хиляди лв. и против него ще има произвеждане.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР