Наемателите на блок-кула казват, че се страхуват да се върнат

...
Наемателите на блок-кула казват, че се страхуват да се върнат
Коментари Харесай

Терорът на наемателите в евакуиран блок, който е „подведен от демокрацията“

Наемателите на блок-кула споделят, че се опасяват да се върнат в домовете си, откакто са били евакуирани преди шест месеца.

На жителите на Barton House в Бристол беше казано да изоставен през ноември, защото съветът трябваше да приложи нови ограничения за сигурност. Сега им е обещано цялостно позволение да се върнат, само че споделят, че към момента са извънредно обезпокоени, цитирайки поредност от „ нарушени обещания “ и липса на връзка – до момента в който един твърди, че остава ужасяващ, че блокът може да се срути.

Постоянните опасения по отношение на сигурността на постройката – които в началото бяха маркирани през 2017 година – остават, само че оправянето на управляващите със обстановката подкопа доверието на доста поданици. Те настояват, че градският съвет не е дал отговор на настояването за независимост на информацията, когато са били евакуирани.

Въпреки че отчетите сочат, че всички с изключение на един наемател са се преместили назад в кулата, измежду някои има настроения, че нужна е повече поддръжка за тези, които търсят р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР