Наемането може да е по-умно решение от закупуването на имот

...
Наемането може да е по-умно решение от закупуването на имот
Коментари Харесай

Наемането на имот в САЩ- рекордно по-евтино спрямо покупката

Наемането може да е по-умно решение от закупуването на парцел сега в Съединени американски щати, съгласно нови данни от софтуерната платформа за недвижими парцели Cadre.
Прочетете още
Разликата в месечните разноски сред наем и покупка е в най-голямата си точка от 2000 година, съгласно нов разбор на софтуерната платформа за недвижими парцели Cadre. 

Наемането е надалеч по-евтин и по-интелигентен вид за доста американци през днешния ден в лицето на високите разноски за благосъстоятелност.

С ипотечните лихви над 7% и високите цени на жилищата, както и мощната конкуренция сред купувачите за дребен брой разгласи за жилища, доста наематели, които се надяват да купят къща, я намират за прекомерно скъпа.

Графиката по-долу от софтуерната платформа за недвижими парцели Cadre демонстрира зеещата бездна сред владение и наемане и по какъв начин тя се е трансформирала от 2000 година насам.

Разликата в месечните разноски сред закупуване на жилище и наемане е по-голяма, в сравнение с е била когато и да било, демонстрира анализът.

През юли 2023 година е било с 62% по-скъпо да се купува, в сравнение с да се наема, откри Cadre.

Източниците на Cadre включват данни от доставчика на информация за недвижими парцели CoStar Group, Федералния запас на Сейнт Луис и Zillow.

Основателят и основен изпълнителен шеф на Cadre Райън Уилямс сподели, че капиталовият екип на компанията е анализирал междинния спред в месечните разноски сред притежателите на жилища и наемателите в Съединени американски щати.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР