Наелектризиращото завръщане на Paramore продължава с издаването на новата песен

...
Наелектризиращото завръщане на Paramore продължава с издаването на новата песен
Коментари Харесай

Така стоят нещата: Paramore с нова песен и предстоящ албум

Наелектризиращото завръщане на Paramore продължава с издаването на новата ария „ C’est Comme Ça. “ Това е третата ария, която ще бъде издадена от техния дълго чакан нов албум “This is Why “, който излиза на 10 февруари.

За песента – чието заглавие се превежда безусловно от френски като „ по този начин е “, само че е по-близко до англоезичния израз „ по този начин стоят нещата “ – певицата Hayley Williams споделя: „ Опитвам се да заобикалям разказите за оцеляване. Идеята за неизбежна крах е по-малко пагубна за мен, в сравнение с да не знам нищо за бъдещето или моята роля в него. Момчетата и аз сме по-уверени в живота си от всеки път. И някак си ми е по-трудно да се приспособя към това. ”

Триото, притежател на премия Грами, разкри проектите си за нов албум през септември с издаването на заглавната ария от албума. “This Is Why ” сега се изкачва в стрийминг платформите и различните радио ранглисти в целия свят – сега на #2. Любимата група направи своя дебют в „ Tonight Show Starring Jimmy Fallon “ сред редица интимни концерти и фестивали.

Вълнението от концертите на Paramore в никакъв случай не е било по-голямо; те неотдавна бяха оповестени за хедлайнери на откриването на „ Bud Light Super Bowl Music Fest “ в Глендейл, Аризона, на 9-ти февруари и ще се причислят към Тейлър Суифт в откриващата вечер на нейното турне „ Eras Tour “ на 17 и 18 март. Преди началото на турнето си, групата ще направи особено, интимно шоу за почитателите, по случай издаването на албума, на 6-ти февруари в „ The Grand Ole Opry House “ в Нашвил.

През пролетта на 2023 година Paramore ще стартират свое лично световно турне в поддръжка на „ This is Why “, което започва в Южна Америка през март, след което продължава в Обединеното кралство през април и в Северна Америка през май. Подгряващи реализатори ще бъдат Bloc Party, Foals, The Linda Lindas и Genesis Owusu.

За най-големите хедлайн концерти на групата от повече от десетилетие, те ще спрат в някои от най-емблематичните места включващи: две вечери в “O2 Arena ”, Лондон, две вечери в “Madison Square Garden “ в Ню Йорк, „ Scotiabank Arena “ в Торонто, „ Moody Center “ в Остин, „ Kia Forum “ в Лос Анджелис, „ Climate Pledge Arena “ в Сиатъл и други, преди да приключат в Сейнт Пол, Минесота, в „ Xcel Energy Center “ на 2-ри август. Бандата подарява част от продажбите на билетите на организации, работещи в области в поддръжка на обществото, в това число „ Support & Feed “ и REVERB.



Когато Paramore разкриха, че записват дружно през януари 2022 година, реакцията на музикалните почитатели в целия свят беше незабавна и извънредно положителна. Откакто мултиплатинената група, притежател на премия „ Grammy “, издаде последния си албум – „ After Laughter “ (и Hayley Williams показа два бурно приветствани солови албума), Paramore станаха по-популярни от всеки път.

През последните няколко години въздействието и известността на Paramore набъбнаха извънредно доста, защото стрийминг епохата ги изстреля до позицията на една от най-големите и най-завладяващи рок групи в света. Тримата образуват групата в Тенеси през тийнейджърските си години. През своята 20-годишна кариера те израстват от млади новобранци до същински икони на поп културата, превземайки музикалната сцена, вдъхновявайки ново потомство музикални гении.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР