Надзирателите настояват за увеличение на заплатите след проведена оптимизация в

...
Надзирателите настояват за увеличение на заплатите след проведена оптимизация в
Коментари Харесай

Служители на затворите протестират

Надзирателите упорстват за нарастване на заплатите след извършена оптимизация в Главната дирекция " Изпълнение на наказванията ".
 
От синдиката на чиновниците на пандизите в България обявиха в прессъобщение, че дават цялостна поддръжка на правосъдния министър за по-високи заплати против промени в Главната дирекция “Изпълнение на наказванията ”, съобщи Българска национална телевизия.

Те обаче считат, че дейностите на депутатите демонстрират отвращение да се срещнат с представители на синдиката и да поддържат с болшинство предложенията за нарастване на възнагражденията.

Заради което чиновниците на пандизите оповестяват за ескалация на неодобрение измежду заетите в бранша.

" По нашите претенции главно остана настояването за нарастване на работните заплати, както сме подали не веднъж - 25 %, ние останахме отвън рамката, гласувана в Народно събрание, на МРВ се дадоха пари, на нашето министерство - не ", сподели Ясен Тодоров, ръководител на УС на ССЗБ.

" Смущаващо за нас е отсъствието на единодушие сред институциите, другояче с министъра на правораздаването, изключително след 1 април, след палатковия лагер на това място, разговорът е учестен, само че сме мощно сюрпризирани, че няма реакция от страна на политическите партии, на Народно събрание, което ни остави в една деликатна обстановка предвид на признатия бюджет ", сподели Цветан Михайлов, УС на ССЗБ.

Демонстрацията пред финансовото министерство протича умерено, като в нея вземат участие чиновници на пандизите от разнообразни обитаеми места в страната.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР