Надзиратели се събраха на протест пред Централния софийски затвор в

...
Надзиратели се събраха на протест пред Централния софийски затвор в
Коментари Харесай

Надзирателите се събраха на протест пред Софийския затвор

Надзиратели се събраха на митинг пред Централния софийски затвор в поддръжка към сътрудниците си след случая с избягалите пандизчии Владимир Пелов и Радослав Колев.

Те упорстват за нараствания на състава на надзирателите в местата за лишени от независимост, за нова по-модерна техника, с която да работят и за промените в законодателството.

На митинга са и чиновници от женския затвор в Сливен. Те споделиха, че работата при тях не е по-различна от другите затвори.

По-късно през днешния ден пък министърът на правораздаването Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила привиква национално заседание с присъединяване на всички началници на затвори в страната и с управлението на Главна дирекция "Изпълнение на наказванията ". На срещата ще бъде разисквано създалото се напрежение в системата.

Припомняме ви, че към този момент седми ден продължава издирването на двамата избягали пандизчии. Владимир Пелов Стефанов и Радослав Колев съумяха да изоставен Централния софийски затвор, откакто заплашиха с оръжие надзирателите на 3 април. На 5 април пък в пандизчия атакува надзорник още веднъж в Централния софийски затвор.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР