Надзиратели и съдебни охранители от 22 града излизат на протест

...
Надзиратели и съдебни охранители от 22 града излизат на протест
Коментари Харесай

Надзиратели и съдебни охранители от 22 града на протест

Надзиратели и правосъдни охранители от 22 града излизат на митинг през днешния ден пред правосъдните покои в огромните регионални градове.

Те желаят равнене на трудовите хонорари с останалите ведомства в бранша за сигурност, възстановяване на изискванията на труд и актуализиране на щата на Групово дело "Изпълнение на наказванията " и Групово дело "Охрана ".

Това оповестиха от Синдиката на чиновниците в пандизите в България.

В митингите ще се включат надзиратели от София, Сливен, Хасково, Ямбол, Бургас, Варна, Кърджали, Пловдив, Смолян, Враца, Пазарджик, Русе, Видин, Кюстендил, Благоевград, Шумен, Перник, Плевен, Ловеч, Монтана, Стара Загора, Благоевград.

В момента Синдикат на чиновниците в пандизите в България има подозрения към адекватността на реакциите на цялата верига държавни институции. Наздирателите показват позиция, че на този декор мълчанието на институциите е срамно и рисковано.

Причината е, че води до още по-голямо напрежение в структурите на Групово дело "Изпълнение на наказванията " и Групово дело "Охрана ", в началото подбудено от несъответствията в системата, в резултат на държавната политика в бранша.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР