Надяваме се Тодор Неделев до 1-2 дни да бъде изписан

...
Надяваме се Тодор Неделев до 1-2 дни да бъде изписан
Коментари Харесай

Пресаташето на БФС: Задвижени са всички процедури по транспортирането на Неделев в България

„ Надяваме се Тодор Неделев до 1-2 дни да бъде изписан от интензивното поделение. Засега той ще остане в болничното заведение в Тбилиси сред 7 и 10 дни и по-късно ще бъде изместен в България. Задвижени са всички вероятни процедури по превозването му. Това, несъмнено, зависи и от положението му към съответния миг ”. Това съобщи в ефира на Нова телевизия от Тбилиси пресаташето на БФС Виктор Игнатов.

По думите му се разискват всички вероятни разновидности за прибирането на футболиста в България. „ Държавата към момента не е предложила нищо. Има вид за медицински аероплан, който би могъл да извърши това превозване. Но има време да обсъдим най-хубавия вид ”.

„ Лекарят на националния тим Бисер Бочев беше на визитация при Тодор Неделев в събота вечерта. Той е в по-добро положение, контактен е. Интересува се какво се случва с тима. Дори си беше припомнил последните моменти преди злополуката. Неделев изяви и предпочитание да гледа дуела с Грузия, само че това е невероятно поради възбраната да употребява всевъзможни електронни устройства ”, акцентира Игнатов.

Той уточни, че мачът с Грузия, който е част от Лигата на нациите, ще се играе в неделя вечер на стадион „ Борис Пайчадзе ” в Тбилиси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР