Надяваме се ГЕРБ да се вслушат и да променим правилника

...
Надяваме се ГЕРБ да се вслушат и да променим правилника
Коментари Харесай

Сидеров: Кой в България не ходи на работа и взима 1000 лева?

Надяваме се ГЕРБ да се вслушат и да променим правилника на Народното събрание по този начин, че при неявяване от работа да отпадне приемането на 1/3 от възнаграждението. Това показа ръководителят на ПГ на " Обединени патриоти " и водач на " Атака " Волен Сидеров пред публицисти в Народното събрание.

Сидеров обърна внимание, че депутатите имат доста добавки и посочи, че за вървене в комисии се получава в допълнение възнаграждение.

,,Отделно се дават на депутатите едни представителни пари, които не са малко на месец. В момента какви са разпоредбите - когато не вървиш на работа по неуважителни аргументи, даже и когато не вървиш цялостен месец, получаваш 1/3 от брутната заплата и 1/3 от представителните пари``, сподели той и посочи, че това най-вероятно надвишава 1000 лева

Сидеров попита кой в България не върви на работа и взима 1000 лева

,,Това е една нелоша заплата за българските стандарти. Ние желаеме това да отпадне. Още 2013 година " Атака " настояваше по същия метод при неходене на работа без аргументи, да не се получават никакви пари. Тогава Българска социалистическа партия не го одобри това и се стигна до този вид - 1/3. Това оттогава стои, само че беше по наше гледище. Сега със същото гледище ГЕРБ са главната политическа мощ. Надяваме се те да се вслушат``, добави още Сидеров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР