Надяваме се да проведем много успешен и резултативен бизнес форум,

...
Надяваме се да проведем много успешен и резултативен бизнес форум,
Коментари Харесай

Ще имаме резултати, които няма да можем да постигнем поотделно

" Надяваме се да проведем доста сполучлив и резултативен бизнес конгрес, който ще сближи нашите бизнеси, с цел да развиваме обилни трансгарнични планове. Ние работихме дружно с бизнесите и взехме поради техните оферти. Нашите бизнеси ще се сближат, ще се основат нови контакти и ще имаме резултати, които няма да можем да реализираме поотделно. Фондът към този момент прави нови вложения във значимите браншове като дигитализацията. " Това съобщи министърът на стопанската система Кирил Петков по време на откриването на Бизнес форума в границите на самодейността " Три морета ".

Развитието на нововъведенията може да ни обезпечи конкурентоспособност и развиване. Заедно можем да развиваме нови бизнеси, да сътворяваме клъстери, сподели министърът на стопанската система. Надявам се да съберем нови средства за начинания в областта на превоза и дигитализацията, тъй като те имат потребност от запаси, добави той.

Главният икономист на Българската банка за развиване Илия Лингорски показа държавните глави, министър председатели и вицепремиери, участници в срещата на върха.

По-късно ще има специфичен панел „ Енергетика “, а в петък – показване на капиталовия фонд и панели „ Транспорт “ и „ Дигитализация “.

Бизнес форумът на 8 юли започна с президентския панел. Домакин е българският държавен глава Румен Радев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР