Надяваме се да почнат да се държат адекватно, а не

...
Надяваме се да почнат да се държат адекватно, а не
Коментари Харесай

ГЕРБ: ПП за пореден път показаха аматьорската си несъстоятелност

Надяваме се да почнат да се държат съответно, а не с сходни истерични дейности да пораждат блъсканица

„ Налага се пояснение на придвижването на сътрудниците от „ Продължаваме промяната ”, което те може би няма да ви дадат. Но нервността стигна до такива размери, че една групичка от Политическа партия се афишира за трагични протестни дейности. В  пленарна зала се спекулираше  с текст, който не беше нито признат, нито гласуван. Това ясно демонстрира  аматьорката неплатежоспособност на „ Продължаваме промяната ”. Както виждате те са вътре в зала, тъй като видяха, че спекулациите им няма да се увенчаят с триумф. Толкова доста неистини сме  чували от тях, че към този момент чакам също така, че Бойко Борисов яде хора, да кажат че и ние с Дончев и Биков също ядем хора и поради това ще изоставен Народното събрание ”. Това съобщи Десислава Атанасова по време на брифинг в Народното събрание. Думите и са в отговор на дейностите на Политическа партия, които ту напускаха пленарна зала, ту се връщаха в нея.

Десислава Атанасова подсети, че за Политическа партия е процедура да напущат Народното събрание доста преди Изборния кодекс да бъде импортиран за разглеждане в Народно събрание.  

„ Приехме това, което беше ангажимент към нашите гласоподаватели, да имат избор по какъв начин да гласоподават. Това приехме. Текстовете на Движение за права и свободи са текстове, обсъждани на комисии. Ние възприемаме, че би трябвало да има спор, тъй като броячните машини подсигуряват, че няма да има нито един сбъркан протокол и невалидна бюлетина- Божанов  от Демократична България също съобщи, че приветства сходен спор ” обясни още националният показал от ГЕРБ.

Тя напомни думите на Кирил Петков, че в случай че хартиената бюлетина се одобри Политическа партия няма да предложат държавно управление. Десислава Атанасова акцентира, че е неуместно един закон да стане  заложник за съставянето на държавно управление.

Томислав Донев бе безапелационен, че Политическа партия са в избирателен режим и държанието им ясно по демонстрира.  

„ За разлика от нас, които се опитваме да приемем закони и ще се опитаме да образуваме държавно управление за разлика от тях. Ако някои  реши професионално да се занимава с лов  на призраци, в един миг ще почне и ги  хваща ”, сподели още той.

Тома Биков съобщи, че текстът провокирал полемиките в Народното събрание е остарял и не  е бил  гледан  преди 10 секунди, а е разискван  на  комисии.

„ Ние поддържаме  нашите оферти, оповестени преди година и половина. Ние съблюдаваме предизборната си обещания и не знам за какво от втория месец на този парламент Политическа партия внезапно ненадейно  се усетиха, че имало предложение на Движение за права и свободи? Надяваме се да се успокоят малко и да се концентрират върху работата си на народни представители и да почнат да се държат съответно, а не с сходни истерични дейности да пораждат блъсканица.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР