Надяваме се, че в следващите дни някои от останалите партии

...
Надяваме се, че в следващите дни някои от останалите партии
Коментари Харесай

ГЕРБ след срещата с контактната група: Очакваме някои от останалите партии да преосмислят позицията си

Надяваме се, че в идващите дни някои от останалите партии ще премислят своята позиция и ще се явят на диалози с контактната група. Това споделиха представителите на ГЕРБ-СДС, които участваха в срещата с водената от Соломон Паси и Росен Плевнелиев група в събота.

„ Решенията би трябвало да почиват само на разсъдъка. Ситуацията е извънредно тежка, има доста рецесии, с които би трябвало да се оправим. Българските жители не чакат от нас твърдоглавие. Колегите би трябвало да осъзнаят, че без разговор няма решение и не е допустимо съединяване. А без съединяване няма мощ. Само с диалози може да се върви напред. В противоположен случай политическото его ще вземе превес ”, съобщи Десислава Атанасова.

Тя разяснява и вчерашния избор на Вежди Рашидов за ръководител на Народното събрание, като акцентира, че той е станал вероятен, тъй като „ систематичните партии демонстрираха разсъдък ".

Даниел Митов пък акцентира, че на Соломон Паси му се е налагало да води диалози със севернокорейски деспот. „ Да се надяваме, че българските политически водачи ще се държат по-разумно ”, сподели депутатът.

„ Надявам се еволюцията, обвързвана с проявата на по-голяма отговорност, да продължи. ГЕРБ-СДС няма да си разреши да има просто аритметично болшинство. Подобно държавно управление би било безпомощно, както се видя и при предходното. Или ще стане въз основата на позиции и цели, или няма да стане въобще ”, сподели Томислав Дончев.

Членовете на първата политическа мощ категорично означиха, че ще положат всички нужни старания, с цел да сформират работещ кабинет.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР