Надяваме се 2018-та година да е още по-силна от тази.

...
Надяваме се 2018-та година да е още по-силна от тази.
Коментари Харесай

Ансамбълът: Надяваме се следващата година да е още по-силна

„ Надяваме се 2018-та година да е още по-силна от тази. Световното състезание ще е в България. Надяваме се залата да е цялостна и публиката да ни поддържа, както до момента “, обявиха девойки от националния отбор по художествена гимнастика, които завоюваха наградата за Отбор на годината, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Новите грации на България поеха короната от предшественичките си и взеха наградата на днешната гала след мощното си показване през годината. „ Не го чакахме тъкмо в първата година, само че си мечтаехме за това. Прекарахме доста часове в залата, упорити тренировки, само че мисля, че си заслужаваше. Не сме в отмора, упражняваме по през целия ден в залата. Вече имаме нови композиции и ги работим старателно. Надяваме се да ви харесат повече от старите “, споделиха девойките от ансамбъла в състав Симона Дянкова – капитан, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Елена Бинева и Теодора Александров.

„ Надяваме се 2018-та година да е още по-силна от тази. Световното състезание ще е в България. Надяваме се залата да е цялостна и публиката да ни поддържа, както до момента. Още през цялото време всички имаха огромни упования към нас, сравняваха ни със остарелия тим, само че ние гледахме да не мислим за това да работим крепко и да покажем ние на какво сме способни, че сме разнообразни и почтени да ги заместим “, допълниха грациите след церемонията.

„ Обещахме на Весела Димитрова следващата година да спечелим същата премия. Ще продължим да упражняваме все по този начин старателно, със същата пристрастеност и толкоз отдадено и ще създадем всичко допустимо, с цел да сме още веднъж толкоз положителни “, приключиха те. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР